if(typeof jQuery != 'undefined') { jQuery(document).ready(function($){ jQuery('body').on('added_to_cart', function(event) { // Ajax action. $.get('?wc-ajax=fb_inject_add_to_cart_event', function(data) { $('head').append(data); }); }); }); }

Ciastko sezonowe a’la McDonald’s

27 lipca 2013

ciastko z malinami

Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego (ja kupuje w Biedronce)
maliny
1 żółtko wymieszane
cukier brązowy

Przygotowanie:
Ciasto kroimy na prostokąty. Dwa ostatnie prostokąty kroimy jeszcze na poziome paski około 1 cm. Rozgrzewamy piekarnik na 200 stopni. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Na każdym prostokącie kładziemy przebrane maliny. Następnie układamy paski z ciasta tak aby przykryły maliny i przyciskamy je palcami lub widelcem. Układamy na blaszce i smarujemy ciastko jajkiem. Na koniec posypujemy brązowym cukrem. Pieczemy około 15 min.

You Might Also Like