if(typeof jQuery != 'undefined') { jQuery(document).ready(function($){ jQuery('body').on('added_to_cart', function(event) { // Ajax action. $.get('?wc-ajax=fb_inject_add_to_cart_event', function(data) { $('head').append(data); }); }); }); }

Ciastko morelowo-malinowe

10 sierpnia 2013

ciastko z morelami i malinami
Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego (ja kupuje w Biedronce)
około 8-10 dojrzałych moreli
maliny
1 żółtko
cukier brązowy

Przygotowanie:
Rozgrzewamy piekarnik na 200 stopni. Myjemy morele usuwając z nich pestki.
Ciasto kroimy na prostokąty. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Na każdym prostokącie kładziemy morele z malinami i posypujemy je cukrem brązowym. Zawijamy ciastko i smarujemy jajkiem. Na koniec posypujemy jeszcze cukrem. Pieczemy około 15 min.

You Might Also Like