if(typeof jQuery != 'undefined') { jQuery(document).ready(function($){ jQuery('body').on('added_to_cart', function(event) { // Ajax action. $.get('?wc-ajax=fb_inject_add_to_cart_event', function(data) { $('head').append(data); }); }); }); }

Zapiekane figi z kozim serem

15 września 2014

Choć to nie są nasze rodzime owoce, to teraz własnie zaczął się ich wysyp. Można kupić je naprawdę tanio i przyrządzić z nich cudowne danie. Ja dziś proponuje wam delikatną i szybką przystawkę. A tu znajdziesz inna inspirację na figi 

Potrzebujemy:
6 świeżych fig
kremowy serek kozi
rozmaryn
2 łyżki miodu

Przygotowanie:

Rozgrzewamy piekarni do 190 stopni. Figi myjemy i robimy na nich krzyżyk ale nie do końca. Otwieramy figę, ale ostrożnie, aby jej nie przeciąć do końca. Do środka wkładamy po małej gałązce rozmarynu lub wsypujemy suszonego. Formujemy kulkę z sera i wkładamy do środka figi. Całość polewamy miodem i wstawiamy do piekarnika na najwyższą pulkę na 5-7 min. Smacznego

figi z kozim serem figi z kozim serem figi z kozim serem

 

You Might Also Like