if(typeof jQuery != 'undefined') { jQuery(document).ready(function($){ jQuery('body').on('added_to_cart', function(event) { // Ajax action. $.get('?wc-ajax=fb_inject_add_to_cart_event', function(data) { $('head').append(data); }); }); }); }

Surówka z dyni

2 listopada 2015

Do jesiennych obiadków świetnie sprawdza się dynia, którą możemy podać w postaci surówki. Podobnie jak marchew dynia ma mnóstwo karotenu i ma nawet bardzo podobny smak i twardość. Tak więc postanowiłam przygotować dynie podobnie jak marchew i trafiłam w dziesiątkę. Moje dzieci nawet nie zorientowały się, że jedzą surową dynię :)

Składniki:
ćwiartka ub połowa małej obranej ze skórki dyni
łyżka soku z cytryny
garść żurawiny mogą być rodzynki (ja po prostu nie lubie rodzynek)
natka pietruszki
sól do smaku

Przygotowanie:
Dynie zetrzeć na grubych oczkach. Doprawić solą, sokiem z cytryny i dodać żurawinę. Całość wymieszać i posypać natka pietruszki.

surówka z dyni

You Might Also Like