if(typeof jQuery != 'undefined') { jQuery(document).ready(function($){ jQuery('body').on('added_to_cart', function(event) { // Ajax action. $.get('?wc-ajax=fb_inject_add_to_cart_event', function(data) { $('head').append(data); }); }); }); }

Rollsy z salami

11 maja 2014

rollsy

Przepis na szybką i smaczną kolację dla całej rodziny. Moja rodzina uwielbia  eksperymentować z ciastem francuskim. Zapraszam do wypróbowania.

Składniki:
ciasto francuskie (ja preferuje z Biedronki lub Lidla)
salami
ser żółty
jajko
sezam

Przygotowanie:
Rozgrzewamy piekarnik do 210 stopni. Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Następnie układamy salami (ilość wedle uznania) dodajemy słupek sera żółtego i wszystko zawijamy w rollsa.  Wykonujemy te czynności, aż skończy nam się ciasto :) Układamy rollsy na blaszce wyłozonej papierem do pieczenia. Smarujemy  pędzelkiem każdego rollsa jajkiem i posypujemy odrobiną sezamu. Tak przygotowane przekąski wkładamy do piekarnika na 13-15 min. Smacznego

You Might Also Like